Indivduele therapie

Pitrik Bakker

Narcistische mishandeling

Het allerbelangrijkste vind ik dat jij je volkomen begrepen voelt, ik wil jou graag leren kennen en samen een weg vinden die mogelijkheden tot verandering geeft en goed voelt voor jou.
Uit ervaring weet ik hoe je jezelf kunt kwijtraken, of bent kwijtgeraakt als je te maken hebt met narcistische mishandeling. Een eerste stap om hieruit te komen is het gesprek aangaan en woorden vinden voor jouw gevoelens. Kleine stapjes kunnen al een groot verschil maken. 

Het is belangrijk dat jij jezelf weer terugvindt, wie je wezenlijk bent, hoe kom je weer bij jezelf. We gaan samen weer op zoek naar jouw kracht die je misschien in de loop van tijd bent kwijtgeraakt als je te maken hebt met narcistische mishandeling. Ik hoop jou een veilige plek te kunnen bieden om in alle rust jezelf vinden. Kijk ook eens op de website van Het verdwenen zelf. Hierop vind je heel veel informatie over narcistisch misbruik. Ik ben als therapeut aangesloten bij hun netwerk.

Liefdesproblemen

Soms is het niet mogelijk om samen aan problemen in een relatie te werken, of is voor de ander de relatie al voorbij. Maar jij zit nog met veel vragen en verdriet. Dan kan het zinvol zijn om samen met mij te kijken naar deze relatie. Om dingen op een rijtje te zetten, te kijken wat er in de relatie is gebeurd. Soms betekent erover praten al meer inzicht krijgen in jouw eigen aandeel, en het aandeel van de ander.

Eenzaamheid

Helaas ervaren veel mensen een gevoel van eenzaamheid. Dit kan zijn in een relatie, juist omdat je geen relatie hebt, omdat je geen vrienden hebt, omdat je bent verhuisd, omdat je bent gescheiden of door overlijden van een dierbare.

Het kan een gevoel van isolement, niet weten wat te doen en stilstand geven. Geen weg eruit zien te vinden en een groot gemis ervaren. Door hierover te praten, dingen op een rijtje te zetten, kijken hoe het zo is gelopen, nagaan welke behoeften er precies zijn, kun je al een positief proces op gang brengen. We kijken samen hoe je leven is verlopen en welke stappen je kunt ondernemen om de eenzaamheid te verminderen.

Contactformulier

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Je bent altijd welkom om contact op te nemen, via mail of telefoon.

Telefoonnummer

06-40348339

Praktijk Psychosociale Hulpverlening Drenthe

Pitrik Bakker

Adres

Wheempad 3
7851 AC Zweeloo