Wie ben ik

Pitrik Bakker

Wat meer over mij

Mijn naam is Pitrik Bakker, ik woon in Zweeloo, daar heb ik mijn praktijk. De opleiding tot Psychosociaal Therapeut ben ik begonnen vanuit oprechte interesse in mensen. Ik ben erg geïnteresseerd in alle verschillende verhalen die iedereen heeft en blijf altijd nieuwsgierig naar de ander. Ik ben heel betrokken, geduldig en betrouwbaar. Ik heb de opleiding Psychosociaal Therapeut aan de Academie Integrale Menswetenschappen gevolgd. Binnen het vakgebied blijf ik mij ontwikkelen en volg ik regelmatig bijscholingen. Ik ben aangesloten en geregistreerd bij de LVPW, RBCZ en de SCAG. En ik ben aangesloten bij Het Verdwenen Zelf.

Contactformulier

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Je bent altijd welkom om contact op te nemen, via mail of telefoon.

Telefoonnummer

06-40348339

Praktijk Psychosociale Hulpverlening Drenthe

Pitrik Bakker

Adres

Wheempad 3
7851 AC Zweeloo